Sleva na software ProGEO

HARDWARE

Huawei autonabíječka SuperCharge CP36

huawei-autonabijecka-supercharge-cp36

Základní sada každého řidiče auta by dnes měla obsahovat vedle povinné lékarničky či vesty také řadu dalších potřebných věcí na cesty. Jedním z těch hodně potřebných může být nabíječka mobilních telefonů a dalších zařízení.

V produkci firmy Huawei, který je dnes mnohem známější jako jeden z hlavních výrobců chytrých telefonů a příslušenství, je také nabíječka CP36. Díky dvěma USB portům umožní rychle nabít dvě zařízení, která mají USB-C konektor. V době moderních technologií je toto zařízení nepostradatelným společníkem každého řidiče na cestě. V případě, že vaše chytrá zařízení nemají USB-C konektor, můžete si dokoupit adaptéry pro nabíječku.

Jedinečnost tohoto zařízení spočívá v integrovaném systému ochrany zařízení, která nabíjíte. Chytré nabíjení zabraňuje poškození zařízení, která třeba zatím nepodporují rychlé nabíjení. Díky CP36 můžete bezpečně nabíjet jakékoli zařízení, ať už to jsou telefony, sluchátka nebo jakákoli jiná zařízení, která potřebujete ve svém každodenním životě.

Huawei SuperCharge CP36 je samozřejmě nejvhodnější pro modely značky Huawei nebo Honor, protože nabíječka automaticky rozpozná zařízení a zvolí rychlost nabíjení, která je pro zařízení nejvhodnější. V průměru je nabití na 60 procent dosaženo za patnáct minut.

Nabíječka je podsvícená, takže se vám bude snadno připojovat při slabém osvětlení nebo v noci.

Nabíječku můžete zakoupit například na oficiálních stránkách firmy Huawei, kde se pravidelně konají různé cenové akce.

/* ]]> */