Sleva na software ProGEO

konference SOUTĚŽE

Studenti, přihlaste svoji práci na konferenci GISáček

GISáček 2019 / GeoBusiness

Až do 10. března 2019 mohou studenti přihlásit svoji práci do letošního ročníku studentské konference GISáček 2019.

Konference GISáček je určená studentům vysokých škol, kteří zde mají možnost prezentovat výsledky svých odborných studentských prací.

Podobně jako v předchozích letech bude konference součástí Sympozia GIS Ostrava 2019, které se uskuteční ve dnech 20. až 22. března 2019. Všichni aktivní účastníci GISáčka se mohou zdarma zúčastnit také tohoto sympozia.

Jako vždy bude i letos konference otevřená pro všechny studenty bakalářských a magisterských programů všech vysokých škol v České a Slovenské republice a Polsku, kteří zpracovávali v rámci svých semestrálních, bakalářských, a diplomových prací témata z oblasti geoinformatiky a geoinformačních technologií včetně jejich aplikací.

Zúčastnit se může každý, kdo má zájem prezentovat nebo jen shlédnout výsledky práce vystupujících studentů. Prezentace budou akceptovány v českém, slovenském i anglickém jazyce.

K aktivní účasti je nutná registrace abstraktu. Registrace se provádí v registračním systému konference, v seznamu témat vyberte téma GISáček.

/* ]]> */